Fivestar Green Wall

Fivestargrass – Forever green

Fivestar Green Wall maakt deel uit van onze collectie innovaties gelanceerd door Fivestargrass. Het voortouw nemen in het onderzoeken en ontwikkelen van nieuwe kunstplanten en gras technologieën. Fivestargrass blijft een revolutie teweegbrengen in groene landschap- en design mogelijkheden voor huishoudelijke en commerciële toepassingen. Fivestargrass heeft een ongeëvenaarde reputatie in de industrie en levert al meer dan 15 jaar eenvoudig te onderhouden  en natuurlijk ogende tuinoplossingen. Fivestargrass is uw partner!

In tegenstelling tot muren met natuurplanten vereisen Green-wall panelen geen dure irrigatiesystemen. Green-Wall zorgt voor de ultieme groenbeleving en draagt bij aan een verhoogd welzijnsgevoel zonder de voortdurende kosten en eisen van natuurlijke beplanting. Lichtgewicht Green-Wall panelen zijn geschikt voor installatie op elk betonnen oppervlak, bakstenen muur of frame, en zijn volledig UV-gestabiliseerd en brandwerend voor een breed scala aan toepassingen. Elk paneel wordt geïnstalleerd met behulp van een zwaar bevestigingssysteem om een duurzame en perfect naadloze afwerking te creëren.

U kunt kiezen uit een van de volgende kwaliteiten Green Wall panelen; de Cottage (foto boven), Natural Green (foto links) of Natural White (foto rechts).

  • Frisse en natuurlijke look

  • Langdurig gebruiksgemak

  • Kleurvast en hoge UV stabiliteit

  • Brandvertragend

  • Perfect geïnstalleerd

  • Weinig onderhoud