Spelplakkers

Thermoplastische speelplaats markeringen

We hebben onze nieuwe productgroep Spelplakkers, thermoplastische speel- en wegmarkeringen ontwikkeld voor de onderwijs- en vrijetijdssector. Deze productgroep is perfect complementair aan onze Kidsplay Safety Flooring. Als specialist voor speelondergronden creëren we graag een one-stop-shopping concept voor onze klanten.

Thermoplastische markeringen zijn een hoofdbestanddeel van speeltuinen op scholen en kinderdagverblijven in het hele land, tevens leveren ze een positieve bijdrage aan de sociaal-emotionele, fysieke en cognitieve ontwikkeling van de kinderen.

Al onze producten zijn speciaal ontworpen met de eindklant in het achterhoofd, wat betekent dat we een aantal voordelen kunnen bieden die niet kunnen worden geëvenaard door onze, vaak duurdere, concurrenten. Thermoplasten zijn onze specialiteit, we willen graag benadrukken dat het brede scala aan designs  en de onuitputtelijke variatie in vormen die kunnen worden gemaakt met behulp van onze producten ongekend zijn. Bij Spelplakkers streven we ernaar om alleen de beste service en de hoogste productkwaliteit te leveren tegen een acceptabele prijs.

Download onze brochure hieronder. Dit stelt u in staat om een selectie te maken uit ons brede assortiment van ontwerpen. Mocht u een ontwerp op maat willen, dan is Spelplakkers ook uw partner. Voor meer informatie u terecht op onze website  www.spelplakkers.com.