Over ons

Fivestargrass – Forever green

Fivestargrass is een Nederlandse fabrikant van hoogwaardige kunstgrassen voor diverse toepassingen in onze woon- en werkomgeving. De naam Fivestargrass is een garantie van kwaliteit. Onze kunstgras kwaliteiten zijn geschikt voor een groot aantal toepassingen. Van tuinen en balkons tot  gecertificeerde speeltuinen en  sportvelden. Uiteraard kunnen wij op verzoek van de klant ook producten op maat produceren.

Samen met ons wereldwijde netwerk van gekwalificeerde partners zorgen wij ervoor dat uw kunstgrasgazon altijd perfect is geïnstalleerd. Om dit veilig te stellen geven we ook installatietraining aan onze nieuwe partners, het aantal landen breidt zich nog steeds verder uit, om onze kennis en vaardigheden uit te wisselen met als doel het creëren van state-of-the-art projecten. Daarnaast beschikken we over alle gereedschappen, van eenvoudige snijmessen, borstelmachines, zandstrooiers tot professionele onderhoudsmachines voor sportvelden.

Verder hebben we ons ontwikkeld als een one-stop-shopping concept voor onze klanten. Vooral in onze core business gericht op gecertificeerde (EN1177:2018) veiligheidsondergronden voor speeltuinen, hebben we veel complementaire producten zoals onze Kidsplay  Opties,  Spelplakkers, rubbertegels en meer.

  • Frisse en natuurlijke look

  • Langdurig gebruiksgemak

  • Kleurvast en hoge UV stabiliteit

  • Perfect geïnstalleerd

  • Weinig onderhoud

  • Op maat gemaakt

Nieuwe generatie kunstgras

In 2005 begon Fivestargrass met de ontwikkeling van een nieuwe generatie kunstgras. Het feit dat kunstgras zeer geschikt is als basis voor diverse sporten is al jaren bekend. Veel recenter is het gebruik ervan voor dakterrassen, tuinen, speeltuinen, recreatie en openbare parken en tuinen. Met een minimum aan onderhoud geven onze kunstgrassen uw omgeving een goed onderhouden, frisse en natuurlijke uitstraling.

Met ons werk, een vriendenkring en een actief gezinsleven moeten we vaak compromissen sluiten omtrent onze vrije tijd. Wie zou niet zorgeloos willen genieten van een goed onderhouden groen gazon? Fivestargrass bespaart u veel tijd, onderhoud en ergernis, zodat u nog beter kunt genieten van uw vrije tijd,  en de kinderen altijd een droge, schone en veilige ondergrond hebben om op te spelen.

Duurzaam groen gazon

De kenmerken van de verschillende kunstgrassoorten variëren per toepassing. Wat ze allemaal gemeen hebben is een frisse en natuurlijke look, weinig onderhoud, langdurig gebruiksgemak en jarenlang plezier. Fivestargrass is gemaakt van de beste grondstoffen. Deze zijn kleurvast en hebben een hoge UV-stabiliteit. Hierdoor zullen onze kunstgras kwaliteiten lang meegaan.

Fivestargrass is een hoogwaardig en duurzaam product en niet schadelijk voor het milieu. Water geven, maaien, bemesten of wieden is niet meer nodig. Daarnaast hebben we alle certificaten (vrij van zware metalen, vrij van schadelijke stoffen – volgens de speelgoed norm, uv-bestendig, uitlogingstest, etc.).

Certificeringen

Updates & Referenties

U kunt ons kunstgras (landschap, speeltuinen en sport) vinden in de volgende landen: