Sport

Fivestargrass – Forever green

Fivestargrass levert kunstgraskwaliteiten die geschikt zijn voor een breed scala aan sporten zoals;  voetbal, rugby, cricket, hockey, tennis, golf en gecertificeerde multi-use velden (volgens de Nordic Standard). Al deze grassen zijn ontwikkeld en getest volgens de vereiste veldtests en verlenen daarom maximale bespeelbaarheid.

Certificeringen

  • Frisse en natuurlijke look

  • Langdurig gebruiksgemak

  • Kleurvast en hoge UV stabiliteit

  • Perfect geïnstalleerd

  • Weinig onderhoud

  • Op maat gemaakt

Producten

Bekijk hieronder onze producten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Voetbalgras

Fivestargrass heeft een compleet assortiment voetbalgraskwaliteiten geproduceerd in de EU of China. Ook hebben we de meeste van deze gecertificeerd volgens de FIFA-regelgeving (Quality / quality Pro). Tegenwoordig zien we een nieuwe tendens naar constructies met lagere poolhoogte en minder  of geen  sbr-infill. Dit betekent meestal dat er e-layers geïnstalleerd moeten worden onder het voetbalgras om aan de juiste parameters te voldoen. Hier werken we samen met verschillende schuimfabrikanten( Trocellen, Alveo, Recticel en meer)

Tot slot maken we meestal een productie/installatieplan op maat. Dit is het meest efficiënt en bespaart installatietijd, lijm tape en lijm. Bovendien zijn we ook zeer sterk in het aanbod van kwalitatief hoogwaardige infill materialen die nodig zijn tegen concurrerende condities (gecertificeerd sbr-rubber, silicazand, enz.). Neem voor meer informatie contact met ons op.

Superb 32 4G

Soccer S-60

Soccer 40

Golfgras

Fivestargrass levert verschillende soorten kunstgras, geschikt voor recreatieve (niet professionele) golfbanen, particuliere greens en putting greens. Voor de meer  professionele golfbanen en onder andere Adventure Golf hebben we onze polyamide producten (Fivestar Tee, Approach en Green). Mocht u onze hulp nodig hebben bij de lay-out en installatie, neem dan contact met ons op.

Golf Put

Golf Tee

Golf Approach

Golf Green

Tennis/ Padelgras

We hebben een beperkt assortiment tennisgrassen gemaakt van gefibrilleerde en monofilamentgarens. De poolhoogte varieert van 12 mm voor een snellere baan tot 20 mm poolhoogte voor een tennisbaan met gemiddelde snelheid. Normaal gesproken produceren we tennisbanen in kits met lijnen getuft in de rollen. De rollen worden genummerd en moeten worden geïnstalleerd volgens het installatieplan. Wij produceren deze kwaliteiten per 2 banen om verspilling te voorkomen. Tot slot hebben we ook ons multi-use gras (24 mm gefibrilleerde garens) beschikbaar met gekleurde lijnen perfect geschikt voor tennis met de juiste hoeveelheid (30 kg/m²) silica zand.

Tennis CE-12

Tennis CE-20

Tennis N D3 12

Hockey/ Cricket/ Lawn Bowling

Tevens produceren wij een speciale non-directional Hockey gras, gemaakt van een getextureerd monofilament, 13mm poolhoogte en een zeer dichte kwaliteit. Dit is perfect geschikt voor sporttoepassingen zoals Hockey, Cricket en Lawn Bowling. Dit is een exclusieve kwaliteit die een lange levensduur garandeert en een perfecte bespeelbaarheid biedt voor sporten waar balrol belangrijk is.

Fivestar Cricket / Lawnball

Fivestar Hockey

Multi-use gras

We zijn trots om aan te kondigen dat we onze multi-use grassen, zowel de kidsplay 24 als de  Allround  32, volgens de Scandinavische Nordic standard hebben gecertificeerd. Dit betekent dat onze grassen in combinatie met een PU-Sport laag en de juiste hoeveelheid infill materiaal voldoen aan de hoogste duurzaamheids- en speelbaarheidsparameters die zijn afgeleid van de FIFA-regelgeving. Dit zorgt voor veel speelplezier en veiligheid voor een betaalbaar budget. Verder hebben we alle gekleurde lijnen voorgesneden op voorraad. Dit is zeer nuttig als verschillende sporten (multi-sport) zullen worden beoefend.

Allround 25/32

Kidsplay 24

Referenties