Landschap

Fivestargrass Fools nature

Fivestargrass is opgericht in 2005 als onderdeel van de BTL Groep, tegenwoordig Idverde Groep. In die dagen waren de meeste mensen vertrouwd met kunstgras als sportvloeren. We waren pionier in de markt en hebben sindsdien ons landschapsassortiment ontwikkeld en geproduceerd. Fivestargrass fools nature…

Als basis hebben we een standaard assortiment bestaande uit verschillende hoogwaardige landscape grassen (Stonefield, Cambridge, Oxford, Springfield, Allround en Hybride) beschikbaar in verschillende poolhoogtes en dichtheid. Verder produceren we op maat gemaakte kwaliteiten, projectmatig of op verzoek van de klant.  Onze markt bestaat uit onze thuismarkt en vooral in Europa, het Midden-Oosten en Zuidoost-Azië.  De premium kwaliteit en uitstekende service wordt uiteraard zeer gewaardeerd.

Ten slotte is onze merknaam bekend in de wereld, wat betekent dat we vaak worden voorgeschreven in aanbestedingen. Dit resulteert in een toename van het aantal aanvragen. Natuurlijk sturen we deze leads door naar onze lokale partners. Dit is wat wij onder partnerschap verstaan.

Fivestargrass wordt in Nederland geproduceerd volgens de EU-richtlijnen en de kwaliteit wordt gewaarborgd volgens het Quality Assurance-programma (ISO 9001). Op deze manier kunnen we de hoge kwaliteit van onze producten behouden en verbeteren.

  • Frisse en natuurlijke look

  • Langdurig gebruiksgemak

  • Kleurvast en hoge UV stabiliteit

  • Perfect geïnstalleerd

  • Weinig onderhoud

  • Op maat gemaakt

Producten

Bekijk hieronder onze producten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Stonefield 24

Stonefield 36

Cambridge 25

Cambridge 30 Deluxe

Cambridge 45 Prestige

Oxford 30

Springfield 40

Allround 25

Allround 32

Firesafe

Fivestar Hybrid

Fivestar Colours

Certificeringen

Referenties